Ριάλιτι με παρθένες στην Αμερική





Κι εκεί που πιστεύαμε πως τα ριάλιτι έχουν φτάσει στα όριά τους, ένα γνωστό κανάλι στην Αμερική ξεπερνά και πάλι τα όρια. Το γνωστό μουσικό κανάλι που ξεκίνησε προβάλλοντας μόνο βιντεοκλίπ και σήμερα προβάλει διάφορα ριάλιτι που προκαλούν θόρυβο, προχωρά ακόμα περισσότερο παραγγέλλοντας την παραγωγή μιας εκπομπής, στην οποία θα πρωταγωνιστούν άτομα που δεν έχουν σεξουαλική εμπειρία. Ηδη τα δώδεκα πρώτα επεισόδια ζητήθηκε να γυριστούν από εταιρεία εξειδικευμένη σε παραγωγές ριάλιτι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πρόκειται ουσιαστικά για ένα ριάλιτι με πλοκή, που θα ακολουθεί μια ομάδα παρθένων παρακολουθώντας τη ζωή τους. Οι πρωταγωνιστές θα είναι άτομα από 18 έως 25 ετών, που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους στον έρωτα και το σεξ, μιλούν γι” αυτό με τους γονείς τους, αλλά και με τους φίλους τους που ήδη «το έχουν κάνει», και πιέζονται να υποκύψουν στους πειρασμούς που αντιμετωπίζουν. Σε κάθε επεισόδιο το κοινό θα γνωρίζει την ιστορία ενός ανθρώπου, τον οποίο η παραγωγή θα έχει εντοπίσει ύστερα από έρευνα απ” άκρη σ” άκρη των ΗΠΑ.
Φυσικά το κυρίαρχο ερώτημα θα είναι αν οι «πρωταγωνιστές» θα διατηρήσουν την παρθενία τους ή θα τη θυσιάσουν ύστερα από κάθε επεισόδιο. Κι επειδή απαιτείται κάποιο κοινωνικό μήνυμα, ακόμα και στα ριάλιτι, αυτό θα προέρχεται από την καμπάνια «It’s Your (Sex) Life», που στόχο έχει να ενδυναμώσει τους νέους, ώστε να λαμβάνουν σωστές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική τους υγεία.
Το ριάλιτι θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα από το MTV, θα έχει ωριαία διάρκεια.
TreloKouneli

Read more: http://ellinikh-odysseia.blogspot.com/2013/08/blog-post_7846.html#ixzz2bSNzbnNQ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια