Αποκαλύπτουμε… ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ! Χάος και αναρχία δίχως τέλος σε μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα!

 



Οι εμπρηστικές επιθέσεις συνεχίζουν να εξαπλώνονται ανεξέλεγκτα στη φιλήσυχη κατά τα άλλα χώρα της Σουηδίας. Η σκανδιναβική χώρα μαστίζεται από εμπρηστές-κακοποιούς που καίνε οχήματα, ο αριθμός των οποίων έχει ξεπεράσει το τριψήφιο νούμερο από το 2015.

Το 2016 μόνο, περισσότερα από 70 αυτοκίνητα έχουν καταστραφεί και η αστυνομία αγωνίζεται για την καταπολέμηση της αυξανόμενης βίας και της εγκληματικής δραστηριότητας στη γνωστή φιλελεύθερη χώρα. Οι τελευταίες εικόνες δείχνουν τρία αυτοκίνητα στην περιοχή Hallunda στη νότια Στοκχόλμη τα οποία τυλίχθηκαν στις φλόγες, τη στιγμή που οι πυροσβέστες μάχονται να σβήσουν τη φωτιά.

Η Hallunda ήταν μία από τις περιοχές που τοποθετήθηκε στη λίστα της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών της Σουηδίας, χαρακτηριζόμενη ως «no-go» ζώνη, λόγω της αυξημένης έλλειψης της αστυνομικής δύναμης και των συνεχών βίαιων κρουσμάτων.

Η σκανδιναβική χώρα έχει να αντιμετωπίσει μια τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας από την έναρξη της μεταναστευτικής κρίσης στην Ευρώπη, καθώς ραγδαία αύξηση παρουσίασαν οι περιπτώσεις σεξουαλικών επιθέσεων, διακίνησης ναρκωτικών και οπλοκατοχής από μικρά παιδιά!

Αυτή τη στιγμή περίπου 50 περιοχές μπήκαν στη «μαύρη λίστα», η οποία τις διαχωρίζει σε τρεις κατηγορίες ξεκίνωντας από τον χαρακτηρισμό «περιοχές κινδύνου» μέχρι «σοβαρά ευάλωτες και άκρως επικίνδυνες περιοχές». Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε η Στοκχόλμη είχε πάνω από 20 απαγορευμένες περιοχές όπου ζουν πάνω από 75.000 άνθρωποι!

Ωστόσο, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε 55 τον Σεπτέμβριο, καθώς η σουηδική αστυνομία παρουσιάζεται ανεπαρκής να αντιμετωπίσει την εν λόγω κρίση. Και κάπου εδώ μπορούμε πολύ καλά να καταλάβουμε τη σύνδεση του μεταναστευτικού με τη δημιουργία ευρωστρατού, που έχει ως στόχο να επεμβαίνει σε κάποια χώρα με σκοπό τη διαχείριση κρίσεων… Και δεν αποκλείεται τέτοιες «κρίσεις» να εμφανιστούν και σε πολλές ακόμα χώρες.

Σημειώνουμε ότι μόνο το 2015 η Σουηδία με πληθυσμό 9,5 εκατομμύρια, έλαβε πάνω από 160.000 αιτήσεις ασύλου, με αποτέλεσμα το κλείσιμο των εσωτερικών συνόρων στη χώρα, παρά το γεγονός ότι είναι μέλος του χώρου Σένγκεν, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σταματήσει την εισροή μεταναστών.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια