ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!





Και η ηχηρή απάντηση του Ρώσου Προέδρου στις νέες προκλήσεις του ΝΑΤΟ!

Ένα απειλητικό βίντεο (και δυστυχώς δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο, παρά μόνο φωτογραφίες) που δείχνει τη ρωσική εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων για υποβρύχιες μάχες με αμφίβια όπλα, αναρτήθηκε από Ρώσους στρατιώτες.



Το βίντεο έρχεται λίγες μόλις μέρες, αφότου τα πολεμικά πλοία εισήλθαν στη Μάγχη, περνώντας λίγα μίλια από Βρετανικές ακτές. Η ανάρτηση βίντεο σχετίζεται με διάφορα σενάρια, όπως για παράδειγμα το ότι μπορεί να συνέβησαν διάφορα κατ΄το πέρασμα των ρωσικών πλοίων (το πιο απίθανο), αλλά κυρίως για να δείξει το βαθμό ετοιμότητας του στρατού του Βλαντιμίρ Πούτιν.



Στο νέο αυτό βίντεο παρουσιάζεται μια υποβρύχια άσκηση μάχης από έναν άρτια εκπαιδευμένο στρατό. Οι συμμετέχοντες πραγματοποιούν υποθαλάσσια εξάσκηση σκοποβολής, όπως επίσης αναλαμβάνουν εξουδετέρωση και εκκαθάριση ναρκών. Η άσκηση αφορά μία εικονική πολιορκία από εχθρό που έχει καταλάβει ναυτική βάση και τοποθετεί νάρκες στα πλοία.

Απάντηση Πούτιν στη νέα συγκέντρωση δυνάμεων έξω από τα ρωσικά σύνορα

Με λακωνικό τρόπο πηγές κοντά στον Πρόεδρο Πούτιν μετέφεραν την απάντηση του για τις νέες κινήσεις του ΝΑΤΟ: «Μπορούμε και θα απαντήσουμε με χιλιάδες στρατιώτες»! Πρόκειται για μέρος του σχεδίου «Ανακόντα» το οποίο σήμερα ενισχύθηκε από βρετανικά στρατεύματα, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι τις προηγούμενες ημέρες Αμερικανοί πεζοναύτες μετέβησαν στη Νορβηγία.


hellasforce.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια