Οι πιλότοι, οι γιατροί και οι επιστήμονες λένε την αλήθεια για τους αεροψεκασμούς(Chemtrails)που πρέπει να σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά



Οι πιλότοι, οι γιατροί και οι επιστήμονες λένε την αλήθεια για τους αεροψεκασμούς(Chemtrails)που πρέπει να σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά.

Το αγαπημένο κομμάτι της μαρτυρίας είναι όταν λέει ο Allan Buckmann» πώς η Monsanto έχει δημιουργήσει φυτά ανθεκτικά στο αλουμίνιο, δεν νομίζω ότι έχω ακούσει κανέναν να κάνει αυτή την ερώτηση!»

Δεν είχαν καμία απάντηση στο ερώτημα του!!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Βάσει Συντάγματος. οι πολίτες δικαιούνται και οφείλουν τούτη την περίοδο κατοχής, να εκτελούν ( να σκοτώνουν δηλαδή) όποιον συνεργεί στη βίαιη κατάλυση του Συντάγματος.
    Π.Χ, Δημάρχους που εγκρίνουν στην περιοχή τους εγκατάσταση λαθρομεταναστών, συμβούλους, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ που δεν αντιδρούν και που συναινούν και υποθάλπτουν το λαθρομετανατευτικό ακολουθώντας εν μέσω κατοχής αντισυνταγματικές εγκυκλίους, υπουργούς που ενεργούν προς την κατεύθυνση του αφελληνισμού της χώρας μέσω του λαθρομεταναστευτικού, της παιδείας , κ α.
    Επειδή το Σύνταγμα δίνει αυτό το δικαίωμα σε όλους τους πολίτες, γι αυτό το λόγο είναι που προσπαθούν απεγνωσμένα να το αναθεωρήσουν.
    Και προκαλώ εδώ δημόσια τον όποιον νομικό, συνταγματολόγο ή άλλο δικαστικό όργανο.)
    Η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος (άρθρο 120 παρ. 4) ορίζει: "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία"...............ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΝΑ .....ΤΑ....ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ..!!!!!!.................ΟΧΙ ΜΟΝΟ LIKE.............ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ !!!
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;;;;;;; ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ !!!!!!! ...................ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ !!!!! ............... ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ..... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ...............................................................ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ !!!!!!!!!!!!! .......................... .........ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ..... ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ Ι Δ Ι Ο Ι !!!!!!!
    .......ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ,.......................................... ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,........... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ -KATAΘΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ --ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ---ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ........ ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!! και εκτυπώστε από εδώ : https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

    ΑπάντησηΔιαγραφή