ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ! ΤΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!!






Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, τόνισε στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι διατεθειμένες να αναστείλουν τη διμερή συνεργασία με τη Ρωσία στη Συρία (υπήρξε ποτέ;), εκτός εάν η Μόσχα λάβει άμεσα μέτρα για τον τερματισμό των επιχειρήσεων στην πόλη του Χαλεπίου και επαναφέρει την κατάπαυση του πυρός στη Συρία, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Τζον Κίρμπι.

Σύμφωνα με τον Κίρμπι, ο Κέρι εξέφρασε «τη βαθιά του ανησυχία για την επιδείνωση της κατάστασης στη Συρία» και δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον θεωρεί την Μόσχα υπεύθυνη για την κατάσταση.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο εικονική ήταν η κίνηση της Ουάσινγκτον, για δήθεν συνεργασία με τους Ρώσους!

«Ο Κέρι ενημέρωσε τον Υπουργό Εξωτερικών ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κάνει προετοιμασίες για να αναστείλουν την διμερή δέσμευση ΗΠΑ – Ρωσίας για τη Συρία – συμπεριλαμβανομένων και όσων είναι σχετικά με τη σύσταση του Κοινού Κέντρου Επιχειρήσεων, εκτός αν η Ρωσία λαβει άμεσα μέτρα για τον τερματισμό της επίθεσης στο Χαλέπι και αποκαταστήσει την παύση των εχθροπραξιών», ήταν η σύντομη δήλωση.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, η κατάπαυση του πυρός στη Συρία έφτασε στα πρόθυρα κατάρρευσης. Ο πόλεμος στο Χαλέπι εντάθηκε, καθώς ο συριακός στρατός ανέστειλε την προσωρινή εκεχειρία, την Παρασκευή, κατηγορώντας την αντίπαλη πλευρά για πολλαπλές παραβιάσεις.

Την Τρίτη, οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις απελευθέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της συνοικίας αλ-Φαραφίρα βορειοδυτικά της ιστορικής παλιάς πόλης του Χαλεπίου και προωθήθηκαν στην περιοχή, για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Την Κυριακή, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πραγματοποίησε έκτακτη σύσκεψη για την αντιμετώπιση της αύξησης της βίας στη Συρία. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι Δυτικοί διπλωμάτες επέκριναν δριμύτατα τη Ρωσία και το Ιράν, υποστηρίζοντας ότι η Μόσχα και η Τεχεράνη έχουν υποστηρίξει τη συριακή κυβέρνηση σχετικά με την παράταση του πολέμου.

Ωστόσο υπενθυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ, συμμετείχαν στον βομβαρδισμό της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας, μόλις μερικές ώρες μετά την έναρξης της κατάπαυσης του πυρός, ζητώντας μάλιστα «συγνώμη» και ότι το περιστατικό συνέβη εκ… παραδρομής.


hellasforce.com

Το διαβάσαμε από το: ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ! ΤΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/09/blog-post_1725.html#ixzz4LeRXMe6Q

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια