Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ(ΒΙΝΤΕΟ)







«Το χρέος όλων των χωρών του πλανήτη έχει φτάσει πάνω από τα 60 τρισεκατομμύρια δολάρια! Οι ΗΠΑ είναι οι πιο χρεωμένες με 19 τρισ. δολ. Το χρέος της Γερμανίας είναι 3 τρισ. Της Γαλλίας 2.8 τρισ. Της Ιταλίας 2,3 τρισ. Της Μ.Βρετανίας 2,9 τρισ. Του Καναδά 1,8 τρισ. Της Ισπανίας 1,2 τρισ.Της Ινδίας 1,5 τρισ. Η Βραζιλία ουσιαστικά πτώχευσε. Η Κίνα, γνωρίζει μια τεράστια οικονομική κρίση. Η Ιαπωνία είναι καταχρεωμένη.


Η κατάρρευση της τιμής του πετρελαίου, έφτασε σε σημείο χώρες όπως η Σαουδική Αραβία να αρχίσει να δανείζεται, όπως και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ακόμα και στην Ρωσία που χωρίς να χρωστά, παρά ελάχιστα, έχει προκληθεί μεγάλη αύξηση του κόστους ζωής των πολιτών της.

Ένας υπερχρεωμένος πλανήτης όπου όλοι χρωστάνε στο άγνωστο είναι έτοιμος να εκραγεί.


Ο μόνος τρόπος για να εξαφανισθεί όλο αυτό το χρέος και η επαναφορά του πλανήτη σε μια κατάσταση όπου κανείς δεν θα χρωστάει πουθενά, είναι δυστυχώς ένας γενικός πόλεμος.


Χρειάζεται άμεσα ένα “delete” και εν συνεχεία ένα “restart” και αυτό το ξέρουν όλοι και το συζητούν. Το κακό είναι ότι “delete” σε χρέη τέτοιας έκτασης, μπορούν να γίνουν μόνο με έναν τρόπο, δηλαδή με έναν πόλεμο!










Τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας του πλανήτη έχουν βάλει εδώ και πολλά χρόνια σε εφαρμογή το σχέδιο 3οςΠΠ και επειδή σε ένας ΠΠ όπως και σε έναν αγώνα ντέρμπυ χρειάζονται δύο μεγάλοι αντίπαλοι και αφού ο ένας υπήρχε (ΗΠΑ) έπρεπε να “φτιάξουν” τον δεύτερο…και έτσι “έφτιαξαν” την Ρωσία του Β.Πούτιν…

Όταν όλα θα είναι έτοιμα…πλαστικό χρήμα – βιομετρικές ταυτότητες – πλήρη αλλοίωση πληθυσμών με μεταναστευτικές ορδές που έχουν ήδη εξαπολύσει – πανθρησκεία – ιδιωτικοποίηση νερού κ.τ.λ.


Τότε θα φέρουν και τον 3οΠΠ…και εν μέσω 3ουΠΠ θα εμφανιστεί ο μεσσίας των Εβραίων…για να καθίσει στον ναό του Σολομώντα…ποια είναι όμως η σχέση του Ιησού με τον ναό? ποιός ήταν πραγματικά ο Σολομώντας? Δείτε τα 2 βίντεο, το ένα για τον ναό και το άλλο για το σχέδιο 3οςΠΠ και ο κόσμος που έρχεται…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια