Πούτιν: “Αλέξη τα ΄μαθες,τα βρήκα με τον Ερντογάν!” Τι ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος








Ο ίδιος ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας βαίνουν προς πλήρη αποκατάσταση. Απόδειξη ότι η διπλωματία και τα συμφέροντα των χωρών δημιουργούν το καλύτερο …κοκτέϊλ λήθης!


Όσοι τον περασμένο Νοέμβριο πανηγύριζαν για την θύελλα που είχε ξεσπάσει μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας, μετά από την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού από τουρκικά F 16, θα πρέπει να καταλαβαίνουν τώρα ότι “κανείς δεν πάει με κανέναν” αν δεν έχει κάτι σημαντικό να κερδίσει.Ο Πούτιν φαίνεται ότι κάτι έχει να πάρει από την Τουρκία.Και σίγουρα είναι πολύ πιο σημαντικό από μια απλή συμπαραγωγή Καλάσνικοφ που λέμε ότι θα κάνουμε τη Ρωσία. Τονίζουμε το …λέμε.


Ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησής του με ρώσους διπλωμάτες στη Μόσχα,δήλωσε ότι η Τουρκία ζήτησε συγνώμη για την κατάρριψη ρωσικού βομβαρδιστικού τον περασμένο Νοέμβριο και η Ρωσία θέλει να βελτιώσει τις σχέσεις με την Άγκυρα μετά την εξέλιξη αυτή.


Ο Ρώσος Πρόεδρος είπε ότι “η Μόσχα θα λάβει μέτρα για την αποκατάσταση των σχέσεων με την Τουρκία, αφότου η Άγκυρα εξέφρασε τη λύπη της για την κατάρριψη ρωσικού βομβαρδιστικού. Όπως γνωρίζετε, υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία χθες με τον πρόεδρο της χώρας αυτής. Είναι επίσης γνωστό ότι η Άγκυρα ζήτησε συγνώμη για την κατάρριψη του ρωσικού τζετ. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, προτιθέμεθα να λάβουμε μέτρα για την αποκατάσταση της διμερούς συνεργασίας στο εγγύτερο δυνατόν μέλλον”, επεσήμανε ο Πούτιν.


Είναι προφανές ότι στην Αθήνα οι δηλώσεις Πούτιν δεν ακούστηκαν και με μεγάλη ευχαρίστηση κι ας λένε δημοσίως ότι δεν υπάρχει θέμα.Υπάρχει και μάλιστα μεγάλο,αφού συνδυάζεται με την συμφωνία που έκανε η Τουρκία με το Ισραήλ και μην ξεχνάμε ότι έρχεται η συμφωνία με την Αίγυπτο!



militaire.gr

Το διαβάσαμε από το: Πούτιν: “Αλέξη τα ΄μαθες,τα βρήκα με τον Ερντογάν!” Τι ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/07/blog-post_59.html#ixzz4DBDKWpt4

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια