Να ποιος είναι ο Αντίχριστος! Απίστευτο ΣΗΜΑΔΙ





ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ «ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ»
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ
«ΤΑ Τ’ ΩΤΑ ΤΟΝ ΤΕ ΝΟΥΝ ΤΑ Τ΄ΟΜΜΑΤ΄ ΕΙ»

Τον Σεπτέμβριο του 2014 πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά στο Λονδίνο, μια διεθνής αθλητική διοργάνωση πολλών αγωνισμάτων που έχει το στυλ μιας παραολυμπιάδας, της οποίας εμπνευστής ήταν ο πρίγκηπας Χάρι.


Την ιδέα αυτή την υιοθέτησε ο πρίγκηπας Χάρι, (μόνος του άραγε;)όταν το 2013 παρακολούθησε στο Κολοράντο έναν αγώνα ανάμεσα στην Βρεττανική ομάδα και την αντίστοιχη των Η.Π.Α. βετεράνων στρατιωτών με αναπηρία και θέλησε να φέρει την ιδέα ενός παρόμοιου διεθνούς αθλητικού γεγονότος, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έτσι στις 6 Μάρτιου του 2014 ο πρίγκηπας Χάρι κατάφερε (με την υποστήριξη του αδερφού του Ουίλλιαμ-WilliAm της γυναίκας του Κέητ, και του δημάρχου του Λονδίνου) να αναγγείλει την πραγματοποίηση για πρώτη φορά στο Λονδίνο αυτό το είδος των αγώνων, όπου θα συμμετείχαν βετεράνοι στρατιώτες από διάφορες χώρες, με κινητικές, οπτικές ή διανοητικές αναπηρίες, αγωνιζόμενοι σε διάφορα αθλήματα.

Οι αγώνες αυτοί καθιερώθηκαν παγκοσμίως με το όνομα «Invictus Games». Η λέξη «invictus» είναι Λατινική λέξη και σημαίνει ΑΝΙΚΗΤΟΣ, αήττητος, αδιαφιλονίκητος, αδούλωτος, ανυπότακτος.

Οι πρώτοι αγώνες «Invictus Games» πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά, τον Σεπτέμβριο 2014 στο Λονδίνο και συμμετείχαν 14 έθνη. Οι αγώνες Invictus Games καθιερώθηκαν και πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, εκτός από το 2015 που δεν πραγματοποιήθηκαν.
Φέτος το 2016 έγιναν στο Ορλάντο των Η.Π.Α. από τις 8-12 Μαίου και συμμετείχαν 15 έθνη. Ενώ του χρόνου το 2017 θα φιλοξενηθούν από την χώρα του Καναδά, στο Τορόντο από τις 26-30 Σεπτεμβρίου και θα συμμετέχουν 16 έθνη.

(Και βέβαια όλα αυτά προσφερόμενα μέσα από ένα ωραίο και αστραφτερό περιτύλιγμα ενός «αθώου» παιγνιδιού, με Ολυμπιακό και αθλητικό ιδεώδες, ευγενούς άμιλλας των νέων και μάλιστα όχι οποιονδήποτε νέων, αλλά νέων με κινητικές ή διανοητικές αναπηρίες. Τι πιο έξυπνο, ευγενικό, μεγαλειώδες και συγκινητικό προκειμένου να ελκύσει και να κερδίσει την συμπάθεια όλων αυτών των νέων, των οικογενειών τους, αλλά και κυρίως όλου του κόσμου!)

Το αξιοσημείωτο με τους αγώνες αυτούς, εκτός όλων των άλλων, είναι και η ονομασία των αγώνων αυτών «INVICTUS GAMES» όπου από τις δύο αυτές λέξεις «INVICTUS GAMES» τονίζονται με κίτρινο χρώμα μόνον τα γράμματα «I AM», όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου.

Το ακόμη πιο αξιοπερίεργο είναι ότι, στο πρόσθιο μέρος των μεταλλίων αντί να αναγράφεται εμφανώς η ονομασία των αγώνων «INVICTUS GAMES», αναγράφεται ΜΟΝΟΝ το «I AM» και περιμετρικά η φράση: «I AM THE MASTER OF MY FATE», που σημαίνει: «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ».
(Δεν το σχολιάζω κάν αυτό, αφού ένας πραγματικά Ορθόδοξος και ταπεινός πιστός, καταλαβαίνει πολλά σχετικά με τον εγωϊσμό, την υπερηφάνεια, την οίηση και την αλαζονεία που κρύβει πίσω της αυτή η φράση, αλλά και για το ποιός πραγματικά είναι ο Κύριος της ζωής μας!…)
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ - See more at: http://paradrasi.gr/2016/05/26/%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84/#sthash.HI8HzUl6.laaCoZvl.dpuf

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια