Τους έπιασαν! 300 δισ. έβγαλαν έξω σε 15 χρόνια






1.000.000 οι λογαριασμοί των Ελλήνων φοροφυγάδων σε Ελβετία και άλλους φορολογικούς παράδεισους

Οι Γερμανοί έχουν βρει όλες τις λίστες και θα τις παραδώσουν στο υπουργείο
Οικονομικών για να τους φορολογήσει και να πάρουν πίσω τα λεφτά που μας δάνεισαν

TΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ποσό των τριακοσίων δισεκατομμυρίων ευρώ φυγάδευσαν Έλληνες φοροφυγάδες, σε τράπεζες του εξωτερικού και ειδικά στην Ελβετία σε διάστημα μόλις 15 ετών!
Ένα εκατομμύριο κωδικοί έχουν ανοίξει από Έλληνες σε τράπεζες της Ζυρίχης του Λουξεμβούργου, του Λιχτενστάιν και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους με τις προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις στην ουσία να επιβραβεύουν τη φοροδιαφυγή και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αφού δεν έκαναν το παραμικρό προκειμένου να εντοπίσουν τους λογαριασμούς αυτούς. Αντίθετα με σκανδαλώδη νόμο που ψηφίστηκε το 2013 στη διάρκεια της διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, εξασφάλισαν φορολογική ασυλία, όσοι φυγάδευσαν ποσά στο εξωτερικό στο διάστημα από το 2000 μέχρι και το 2009.

Τα εγκλήματα που διέπραξε το χρεοκοπημένο και ξοφλημένο ελληνικό πολιτικό σύστημα στην εναγώνια προσπάθειά του να προστατέψει τη διαπλοκή, τους μεσάζοντες, τους αεριτζήδες και τους μαύρους λογαριασμούς των πολιτικών με τον τεράστιο δανεισμό που φαγώθηκε σε άχρηστα έργα και μίζες, οδήγησαν τελικά την Ελλάδα στη χρεοκοπία. Γιατί αν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες είχαν π.χ. εισπράξει το 30% που αντιστοιχεί στους φόρους που έπρεπε να πληρώσουν οι έλληνες φοροφυγάδες, που έχουν τους λογαριασμούς στις ελβετικές τράπεζες, τότε θα είχε συγκεντρωθεί το ιλιγγιώδες ποσό των ενενήντα δισεκατομμυρίων ευρώ και δεν χρειαζόμασταν καμιά βοήθεια από την τρόικα και τους ξένους δανειστές.

Ευτυχώς για την Ελλάδα, που μπήκε τώρα στο παιχνίδι της αποκάλυψης των φοροφυγάδων και η Γερμανία, γιατί προφανώς έχουν βαρεθεί να μας δανείζουν, πράγμα που αποτελεί πραγματική απειλή για τους μεγαλόσχημους έλληνες φοροφυγάδες που έχουν τις καταθέσεις στις ελβετικές τράπεζες και τα χρέη στις ελληνικές. Με μια μόνο κίνηση το κρατίδιο της Ρηνανίας κατάφερε να εξασφαλίσει από μια μόνο ελβετική τράπεζα τη λίστα με λογαριασμούς 6,3 δισεκατομμυρίων ευρώ που ανήκουν σε πάνω από δέκα χιλιάδες έλληνες φοροφυγάδες. Η λίστα που την μετέφερε από την Γερμανία ο Γ.Γ. Καταπολέμησης της Διαφθοράς Γιώργος Βασιλειάδης και την παρέδωσε στον αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο βρίσκεται ήδη στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Π. Αθανασίου και από τη Δευτέρα αρχίζει η παρέλαση από τα ανακριτικά γραφεία των μεγαλόσχημων φοροφυγάδων. Στη συνέχεια θα κληθούν για εξηγήσεις και η νομενκλατούρα του συστήματος που βρίσκεται στη λίστα που παρέδωσαν οι Γερμανοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι καυτοί κωδικοί με καταθέσεις που φτάνουν τα 6,3 δις ευρώ ανήκουν σε μεγαλόσχημους παράγοντες, εργολάβους, προμηθευτές του δημοσίου παρένθετα πρόσωπα που κρύβουν βρόμικο χρήμα πολιτικών, μεγαλοϊατροί, μεγαλοδικηγόροι, πολεοδόμοι, κλεφτοεπιχειρηματίες που μετέτρεψαν τα δάνεια και τις επιχορηγήσεις, σε καταθέσεις και άλλοι …αναξιοπαθούντες, του κρατικοδίαιτου διεφθαρμένου συστήματος που οδήγησε τη χώρα σε χρεοκοπία. Αυτή τη φορά η Δικαιοσύνη έχει αποφασίσει να προχωρήσει με ταχύτατες κινήσεις και στην κατεύθυνση αυτή αναμένεται και μπαράζ προφυλακίσεων για να σταλεί προς όλους το μήνυμα ότι τα αστεία τελείωσαν και ο νόμος θα εφαρμοστεί χωρίς εκπτώσεις.
Ο πανικός που επικρατεί στο φαύλο σύστημα της διαπλοκής, τους λαδωμένους πολιτικούς και τους κλέφτες κρατικούς αξιωματούχους, έχει σχέση τόσο με τη λίστα με τους δέκα χιλιάδες φοροφυγάδες που παρέδωσαν οι αρμόδιες αρχές της Ρηνανίας στην Ελληνική κυβέρνηση, όσο και με την προσπάθεια που καταβάλουν οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες να πάρουν όλες τις λίστες των φοροφυγάδων που έχουν καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες και άλλους φορολογικούς παράδεισους.

Μια τέτοια εξέλιξη θα έφερνε στο ελληνικό δημόσιο έσοδα δεκάδων δισεκατομμυρίων μόνο από τη φορολόγηση των καταθέσεων γιατί αν εισπραχθούν και τα πρόστιμα τότε το ποσό μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 150 δισεκατομμύρια ευρώ! Η γερμανική κυβέρνηση παρακολουθεί από κοντά τις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης και της Δικαιοσύνης και είναι αποφασισμένη να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις για να σταματήσει τη γάγγραινα της φοροδιαφυγής και της γενικευμένης κλοπής που έφερε τη χώρα μας στο χείλος της χρεοκοπίας.
Σε περίπτωση που γίνουν με τη βοήθεια πάντα των γερμανικών υπηρεσιών οι σωστοί νομικοί χειρισμοί, δεν αποκλείεται να επιτευχθεί ακόμα και η κατάσχεση των περισσότερων λογαριασμών, αφού εκτός από τη φοροδιαφυγή τα μεγάλα ποσά προέρχονται από μίζες και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Οι Γερμανοί στην προσπάθειά τους να πάρουν πίσω τα δάνεια που μας έχουν δώσει, θα επιχειρήσουν να χαρακτηρίσουν μαύρους όλους τους λογαριασμούς που έχουν οι Έλληνες στην Ελβετία και να τους κατασχέσουν! Γι’ αυτό είναι προτιμότερο όσοι έχουν καταθέσεις που προέρχονται από φοροδιαφυγή και δεν κινδυνεύουν προς το παρόν να παραπεμφθούν από τη Δικαιοσύνη για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και να δεσμευτούν οι λογαριασμοί, να μεταφέρουν αμέσως τα χρήματά τους στην Ελλάδα να πληρώσουν το φόρο που αναλογεί και να γλιτώσουν τις συνέπειες της ολοκληρωτικής καταστροφής.

Γιατί είναι ζήτημα χρόνου να φτάσουν στα χέρια των Γερμανών όλες οι λίστες με καταθέσεις στις ελβετικές τράπεζες. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί έχουν ήδη στα χέρια τους όλες τις λίστες και με την παράδοση των πρώτων δέκα χιλιάδων λογαριασμών επιχειρούν να τεστάρουν τα αντανακλαστικά της ελληνικής κυβέρνησης και της Δικαιοσύνης για να διαπιστώσουν αν είμαστε ικανοί ως κράτος να μαζέψουμε τους φόρους από τα κλεμμένα για να πάρουν και αυτοί το μερτικό τους, από τα τοκογλυφικά δάνεια που μας έχουν δώσει.

http://www.kontranews.gr/politiki/item/147233-oxo-protoselido

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια