ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΕΜΕΤΙΑ...!!! ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΝΗΟΠΟΜΠΗ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





Μετά την διασπορά Μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού ,την ενίσχυση των Φρουρών μικρονήσιων και βραχονησίδων
(ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015″…Απέπλευσε σήμερα και η Πανίσχυρη Αρμάδα του ΠΝ φορτωμένη την «32 ΤΑΞΠΝ» στα Αμπάρια της !
Σε 3 αρματαγωγά, φορτώθηκε η 32 ΤΑΞΠΝ (λιμένας Βόλου) συνοδευόμενα από 1 φρεγάτα ΜΕΚΟ 200, η οποία εξασφαλίζει την εγγύς αντιεροπορική τους προστασία, κατευθύνονται με πορεία ανατολική-νοτιοανατολική προς τη νήσο του Βορείου Αιγαίου ο όπου και θα εκτελέσουν αποβατική ενέργεια.
Καθ όλη την διάρκεια του πλου της Ναυτικής Δύναμης προπορεύονται 2 υποβρύχια τα οποία και έχουν εξασφαλίσει το δρομολόγιο από ύπαρξη εχθρικών υποβρυχίων ή μονάδων επιφανείας (φρεγάτες, ΤΠΚ, κανονιοφόροι, κορβέτες).

Από πριν έχει εξασφαλισθεί και ο ασφαλής απόπλους των από τον λιμένα του Βόλου, καθόσον οι αντιναρκικές μονάδες το Στόλου εκτέλεσαν αντιναρκικές επιχειρήσεις και εκκαθάρισαν την είσοδο του λιμένα από τυχόν εχθρικές νάρκες.
Η μακράν αντιεροπορική προστασία της νηοπομπής εξασφαλίζεται και από τις συστοιχίες Κ/Β της ΠΑ στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή του θεάτρου επιχειρήσεων αλλά και με περιπολίες αεροσκαφών της ΠΑ στον αντίστοιχο εναέριο χώρο.

Επιπλέον 5-6 ΤΠΚ βρίσκονται αγκιστρωμένες σε κατάλληλες θέσεις σε νησιά του κεντρικού και ανατολικού Αιγαίου, παρέχοντας προστασία από τυχόν εμφάνιση εχθρικών Μονάδων επιφανείας (φρεγάτες, ΤΠΚ, κανονιοφόροι, κορβέτες) με την χρήση των Κ/Β επιφανείας-επιφανείας που φέρουν.
Επιπλέον στα Αρματαγωγά υπάρχει και δύναμη της » ΔΥΚ» αλλά και Ειδικές Δυνάμεις που θα προστατεύσουν τη 32 ΤΑΞΠΝ Απο τυχόν ενέργειες Καταδρομικών Επιχειρήσεων !
Τέλος 2 φρεγάτες και 4-5 ΤΠΚ και 1 υποβρύχιο πλέουν δυτικά της νήσου στόχου και έχουν εξασφαλίσει την ασφαλή προσέγγιση της νηοπομπής στην ακτή αποβάσεως!
Το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ στην Άσκηση παίζουν τα πάντα στο θέατρο των επιχειρήσεων θέλοντας να στείλουν ισχυρό μήνυμα και με τον ΥΕΘΑ Καμμένο να τρέχει καθημερινά στις Μονάδες….

Φώτο απο την φόρτωση της 32 ΤΞΠΝ στα Αρματαγωγά!
blablaworldnews



Το διαβάσαμε από το: ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΕΜΕΤΙΑ...!!! ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΝΗΟΠΟΜΠΗ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/blog-post_361.html#ixzz3nzGV887r

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια