Κίνημα Δεν Πληρώνω Τρικάλων: "Ο ΕΝΦΙΑ είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της φοροληστείας του λαού απ’ την κυβέρνηση" Διαβάστε την ανακοίνωση ...



Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Ούτε τους σεβόμαστε
Ούτε τους φοβόμαστε
Ούτε τους πληρώνουμε...

Ο ΕΝΦΙΑ είναι το τελευταίο σκαλοπάτι – μέχρι στιγμής – της φοροληστείας του λαού απ’ την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Επιδιώκουν να πάρουν και το τελευταίο € απ’ τα χέρια του λαού! Συγχρόνως επιταχύνουν τη δήμευση της λαϊκής περιουσίας, που θα ολοκληρωθεί με τις κατασχέσεις και πλειστηριασμούς από κράτος, τράπεζες, ιδιώτες τοκογλύφους και ασφαλιστικά ταμεία.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να περάσει η λαϊκή περιουσία στα χέρια των πλουσίων και των πολυεθνικών. Και τότε, με δεδομένη τη συρρίκνωση του μεροκάματου και τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, η εργατική τάξη και ο λαός στο σύνολό του εύκολα θα υποταχθεί στα ανίερα σχέδιά τους.

Τα «σατανικά» (δηλαδή τα ταξικά) τους σχέδια είναι ολοφάνερα. Βγάζουν πλέον μάτι και στους πιο τυφλούς. Κανείς δεν μπορεί πια να εθελοτυφλεί!

Ο ΕΝΦΙΑ, έτσι ή αλλιώς, δεν πρόκειται να πληρωθεί από την πλειοψηφία του λαού, γιατί δεν έχει. Ούτε οι άλλοι φόροι. Ούτε τα κόκκινα δάνεια. Ούτε τα ασφαλιστικά ταμεία, που ληστεύτηκαν, με τελευταίο σταθμό το PSI. Πολλοί που πληρώνουν σήμερα διακινδυνεύουν τη ζωή των παιδιών τους και τη δική τους. Πληρώνουν επειδή τους έχουν τρομοκρατήσει.

Προέχει η επιβίωση και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Μαζική, γενικευμένη στάση πληρωμών του λαού σε κράτος, τράπεζες, ταμεία.

Να πληρώσουν αυτοί που έχουν και κερδίζουν σήμερα … υπερκέρδη!

Είχε απόλυτο δίκιο το Κίνημα Δεν Πληρώνω Τρικάλων, όταν απ’ το 2011 πρωτοποριακά κάλεσε τον Λαό σε Γενικευμένη Στάση Πληρωμών σε Εφορίες και τράπεζες.

ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ
ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ
ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!
Μαζική Λαϊκή Αντίσταση παντού!
Μπορούμε να τους ανατρέψουμε!"
Το διαβάσαμε από το: Κίνημα Δεν Πληρώνω Τρικάλων: "Ο ΕΝΦΙΑ είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της φοροληστείας του λαού απ’ την κυβέρνηση" Διαβάστε την ανακοίνωση ... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/09/blog-post_2853.html#ixzz3Eo3DDr49

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια